Ansvarlighed

urban quest

Ansvarlighed

Vi er meget opmærksomme på, at vi som tøjbrand, i tekstilindustrien, skal være ansvarlige omkring den måde vi behandler vores jord på og vores medmennesker på tværs af kontinenter og landegrænser.

Derfor forsøger vi at placere så lille et fodaftryk som overhovedet muligt.

Vores bambus er fældet i FSC certificerede skove, hvor der ikke bruges mere bambus end skoven selv kan nå at reproducere. Bambussen bliver skåret i mindre stykker og det bløde stof vi kender fra bambusprodukter udvindes i et lukket system, hvor både vand og kemikalier bliver brugt igen og igen.

Vi sikrer: at alle vores leverandører behandler deres ansatte ordentligt og sikrer både ordentlige arbejdsforhold og løn til de ansatte. Dette tjekkes af en tredjeparts samarbejdspartner.

Basisprodukter

Alle produkter fra URBAN QUEST er basisprodukter. Det vil sige, de kan være en del af stort set alle garderober – og noget vi ikke kan undvære i hverdagen. Fordi det er tøj, som du kan kan hoppe i, når du trænger til at slappe af.

Vi leverer alle vores produkter i klassiske basisfarver, der ikke er drevet af en bestemt sæson, men kan bruges igen år efter år.

På denne måde sikrer vi at vi ikke overproducerer, og skubber flere produkter på markedet end der er behov for.

Samtidig er det betydningsfuldt for os, at vores produkter er langtidsholdbare. De skal være hårdføre, når det kommer til at blive brugt og vasket et hav af gange. Og derfor vil der være et mindre behov for at skifte dit casual wear ud med årene.

 

 

 

 

 

For os er ansvarlighed

  • Valg af bæredygtige kvalitetsmaterialer, der er langtidsholdbare.
  • At vores produktion foregår under så bæredygtige forhold som muligt.
  • At vores samarbejdspartnere lever op til vores etiske standarder i forhold til arbejdsforhold, løn, osv.
  • At vores produkter ikke går af mode, og kan holde til at blive brugt og vasket igen og igen.